Отборът на Манчестър Сити е един от трите клуба, които

...
Отборът на Манчестър Сити е един от трите клуба, които
Коментари Харесай

Манчестър Сити следи обещаващ талант на Севиля

Отборът на Манчестър Сити е един от трите клуба, които ще се опитат да привлекат високо оценения бранител на Севиля Пабло Перес, твърди „ Marca “. За немския Република България Лайпциг от дълго време се спекулира, че се интересува от левия бек, който към момента не е направил дебюта си за първия отбор, само че се счита, че е един от най-обещаващите играчи в отбора.

Според изданието обаче нидерландският Аякс води конкуренцията за 19-годишния юноша, който, Севиля има предпочитание да задържи, като му обезпечи дълготраен контракт.

Вестникът осведоми, че и трите клуба биха били подготвени да платят клаузата за откупуване на бранителя, която обаче остава незнайна.

Перес е скъп високо заради естествените си качества, работна нравственос и отношение. Той се причисли към Севиля предишното лято от близкия юношески тим на Нервион и взе участие в мачовете на тима на Испания до 19 години.

Спортният шеф на Севиля Мончи е подготвен да се срещне с сътрудника на Перес, с цел да контракти нова договорка и да обезпечи бъдещето му в клуба.

Manchester City are keeping a close eye on Sevilla's Pablo Perez (19), and have been impressed by his fast development.

Sevilla are looking to tie the left-back to a new long-term contract, with Monchi overseeing the talks. Ajax and RB Leipzig are also interested.

[@marca] pic.twitter.com/0r2TkGnlWp
— Man City Xtra (@City_Xtra) March 29, 2020
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР