Отборът на Лудогорец ще играе срещу Андерлехт в 1/16 финалите

...
Отборът на Лудогорец ще играе срещу Андерлехт в 1/16 финалите
Коментари Харесай

Мачовете между Лудогорец и Андерлехт ще се играят пред публика

Отборът на Лудогорец ще играе против Андерлехт в 1/16 финалите на Лигата на конференциите. Първоначално излезе информация, че УЕФА е наказала Андерлехт да играе без аудитория в гостуването си на " Хювефарма Арена ", а повода бе държанието на почитателите на белгийския гранд при гостуването на Уест Хем в груповата фаза на европейския шампионат. 

Лудогорец излезе с публична позиция, че в действителност срещата с белгийците, която ще е на 16 февруари 2023 година, ще бъде играна пред аудитория и няма да има никакви ограничавания. 

Ето какво написаха от клуба:

По мотив подвеждаща информация в някои медии и обществени мрежи, че мачовете с Андерлехт от плейофа в елиминационната фаза на Лигата на конференциите ще се играят при ограничавания за почитателите, ПФК Лудогорец влезе в връзка с белгийския клуб и УЕФА.Страните потвърдиха, че двете срещи ще се играят пред аудитория, без никакви ограничавания в броя на последователите. На 16 февруари 2023 година „ орлите “ одобряват Андерлехт на „ Хювефарма Арена “, а седмица по-късно гостуват на „ Констант Ванден Сток “.

ПФК Лудогорец разполага с 1029 билета за дуела в Брюксел. Съвсем скоро клубът ще заяви детайлности за дистрибуцията и продажбата на фенските билети за срещата Андерлехт – Лудогорец, които ще са на цени от 20 и 25 евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР