Отборът на Лудогорец се завърна у нас след поражението с

...
Отборът на Лудогорец се завърна у нас след поражението с
Коментари Харесай

Лудогорец се завърна в минорно настроение у нас след поражението от Балкани

Отборът на Лудогорец се завърна у нас след провалянето с 0:2 от Балкани в първия дуел сред двата отбора от предварителния кръг на Шампионската лига.

Старши треньорът на разградчани Ивайло Петев показа, че самият той е почувствал позор от представянето на неговия отбор в срещата и добави, че занапред предстоят разбори за какво се е стигнало до тази загуба.

" Изиграхме неприятен мач. Аз персонално усещам позор от това показване. Загубите обаче са част от футбола и би трябвало да намерим метод да продължим напред. Най-важното е да разберем за какво сме играли по този метод. Имаме още 90 минути, два гола за наваксване и ще създадем всичко допустимо нещо да се случи ", съобщи Петев.

В същото време спортният шеф на " орлите " Козмин Моци показа, че той има вяра в обрата и продължаването напред в шампионата.

" Тежък резултат. Загубихме един мач, чакаме идната седмица реванша, в който аз имам вяра, че момчетата ще покажат темперамент и по-добра игра. Нищо не ни остава, с изключение на да се борим до дъно. Не знам каква е повода. Според мен са много аргументите, които би трябвало и ние да си ги намерим и да почистим грешките. Следващата седмица не би трябвало да ги позволяваме. Влязохме в съблекалнята след мача, момчетата бяха ядосани и те не можаха да повярват, че такова нещо може да се случи. Това е футболът. Балкани сподели положително лице и добър футбол и бе заслужена успеха им. Вярвам в обрата, обикновено е да имаме вяра. Не са доста нещата, които могат да се кажат ", разяснява Моци.

Футболистите и щаба на Лудогорец кацнаха на летище " Пловдив " през днешния ден по обяд и ще останат в " Града под тепетата ", защото в петък (14 юли) стартират отбраната си на купата в Първа лига с посещение на новака в елита Крумовград, а срещата ще се играе на клубната база на Ботев Пловдив в квартал " Коматево ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР