Отборът на Ливърпул има интерес към полузащитника на Валенсия Карлос

...
Отборът на Ливърпул има интерес към полузащитника на Валенсия Карлос
Коментари Харесай

Ливърпул си набеляза халф на Валенсия за догодина

Отборът на Ливърпул има интерес към полузащитника на Валенсия Карлос Солер, като ще се опита да го притегли през идващото лято. 24-годишният футболист е харесван персонално от мениджъра Юрген Клоп, написа „ Todofichajes “.

На „ Анфийлд “ по този начин и не съумяха да вземат заместител на напусналия със свободен трансфер в посока Пари Сен Жермен Джорджиньо Вайналдум. Клубът обаче набелязва играчи за този пост и Солер е преди всичко в листата на Юрген Клоп.

Испанецът бе един от най-хубавите играчи на Валенсия през предишния сезон, в който изигра 32 мача в Ла Лига, означи 11 гола и направи 8 асистенции. Договорът му с „ прилепите “ е до лятото на 2023 година, тъй че през идната година от клуба ще са много по-склонни да го продадат и то против не толкоз висока сума. Точно на това се надява и Клоп.

Солер продължи със мощните си изяви и от началото на тази акция, като към този момент има 3 гола в първите 3 мача. Освен това той към този момент дебютира и за националния тим на Испания в четвъртък при загубата от Швеция с 1:2 в международните квалификации.

Liverpool have identified Valencia midfielder Carlos Soler as a possible signing for next summer. [Fichajes]
— Anfield Edition (@AnfieldEdition)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР