Отборът на Левски завърши наравно 1:1 с ПАОК в мач-реванш

...
Отборът на Левски завърши наравно 1:1 с ПАОК в мач-реванш
Коментари Харесай

Левски елиминира ПАОК след равенство в Солун и даде старт на нова европейска приказка

Отборът на Левски приключи наедно 1:1 с ПАОК в мач-реванш от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите, игран в Солун.

„ Сините “ откриха резултата на стадион „ Тумба “ в 25-ата минута. Бранителят на домакините Лефтерис Лирацис пусна неразчетено подаване обратно към вратаря Доминик Котарски, а от това се възползва съобразителният Роналдо, който пресече паса, финтира стража на ПАОК и вкара топката в опразнената врата.

“Двуглавите орли “ възвърнаха равенството в 56-ата минута, възползвайки се от неточност на Филип Кърстев при изнасянето на топката в половината на Левски. Резервата Диего Бисесвар лиши топката от национала на България и насочи мощен извеждащ пас по земя към Тиаго Дантас, който съумя да доближи до топката в наказателното поле на „ сините “ и с акуратен удар прати кълбото в мрежата зад вратаря Николай Михайлов.

Гръцкият гранд доигра срещата с двете души на терена след изгонването на Дъглас Аугусто в 65-ата минута и на Сото Градо в 81-ата минута за два жълти картона.

Съставът на Станимир Стоилов продължава към третия кръг на Лигата на конференциите след общ резултат 3-1 и в идната фаза на шампионата ще срещне спечелилия от двойката сред Вележ (Босна и Херцеговина) и Хамрун Спартанс (Малта).

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР