Отборът на Левски започва днес национална кампания, насочена към футболните

...
Отборът на Левски започва днес национална кампания, насочена към футболните
Коментари Харесай

Левски започна национална кампания, насочена към футболните привърженици

Отборът на Левски стартира през днешния ден национална акция, ориентирана към футболните последователи. Кампанията " #ЛевскарДаСи " ще продължи цяла година и е ориентирана към шерването на насладата от футбола на стадиона. В нея ще вземат участие сегашни и някогашни футболисти, децата от школата на клуба, както и последователите на тима. Кампанията е в синхрон и с посланието на интернационалната самодейност на UEFA " Не на расизма ".

Ето и формалното известие на 26-кратния първенец на България:

Цел е да превърнем всеки футболен мач в празник. Нека дружно върнем позитивните страсти на стадиона, които да заредят последователи и играчи с адреналина на споделената пристрастеност към играта. Публиката постоянно е била най-голямото благосъстояние на Левски и от 1914 година до момента е извела тима си до многочислени победи и върхове.

Нека с героите от първия клип Божидар Митрев, Жорди Гомес, Роман Прохазка, Христо Йовов и 7-годишния Алекс, ние всички се обединим към концепцията, че аудитория и играчи са един тим, като единствено взаимното почитание и поддръжка ще ни създадат по-силни.

Агресията, омразата и разделянето нямат място на стадиона на Левски. Любовта към “синия” тим е това, което е обединявало, сплотява и ще сплотява всички хора със “сини” сърца. Тя се предава от татко на наследник и по тази причина дано още веднъж дружно превърнем всеки един мач на обичания тим в същински състезателен празник за дребни и огромни.

Левскар да си, братко, е чест! #ЛевскарДаСи

Подкрепете Левски на следващия ден на стадиона!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР