Отборът на Левски се похвалиха с подкрепата на лекари, работещи

...
Отборът на Левски се похвалиха с подкрепата на лекари, работещи
Коментари Харесай

"Левски" получи подкрепа от лекари на първа линия в борбата с COVID-19

Отборът на " Левски " се похвалиха с поддръжката на лекари, работещи на първа линия в битката с COVID-19.

Д-р Томов и част от екипа му от Инфекциозната болница в София насочиха обръщение към почитателите на " сините " в тези тежки времена.

" Какво може да ти даде по-голяма мощ в тези времена от послания като това на Д-р Томов и част от екипа на Инфекциозна болница, София, отправено към всички, които обичат " Левски ", написаха от клуба във " Facebook ".



" Малко преди утринната визитация. Ние отново сме на своя пост, подготвени да оказваме помощ на нашите пациенти с COVID-19. Левскари, в тези сложни времена дано помогнем за спасението на Нашия " Левски "! Всеки съгласно своите благоприятни условия. Епидемията ще премине, животът още веднъж ще тръгне с естествения си темп. Ние отново ще сложим сините шалове и изпълнени с вяра ще тръгнем към стадиона. Нека не разрешаваме обичания ни клуб да изчезне. Останете вкъщи! Пазете се! Пазете и вашите близки! Само " Левски "! ", се споделя в известието.

Спирането на Първа лига поради пандемията от ковид засегна мощно " Левски ", който се бори за финансово си оцеляване благодарение на почитателите. През февруари последователите на " сините " се активизираха, купувайки сезонни карти и билети, с цел да може клубът да заплаща вноските към Национална агенция за приходите.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР