Отборът на Левски се наложи над Берое с 86:76 точки

...
Отборът на Левски се наложи над Берое с 86:76 точки
Коментари Харесай

Левски победи Берое в Стара Загора

Отборът на Левски се наложи над Берое с 86:76 точки като посетител в Стара Загора в среща от 3-ия кръг на Националната баскетболна лига за мъже.

Победата бе трета поредна за „ сините “ от началото на сезона и ги изпрати на върха във краткотрайното класиране с еднакъв актив с Черноморец.

Берое позволи второ проваляне от трите си изиграни дуела досега.

Гостите започнаха доста мощно и поведоха с 31:16 след 10 минути игра в Стара Загора.

Последва спад в играта на „ сините “, а баскетболистите на Берое се приближиха единствено на точка в средата на втората част при 34:35.

Гостите обаче задържаха преднината и на почивката резултатът бе 45:40 в тяхна изгода.

Берое се държеше покрай съперника, като преди последната четвърт пасивът на домакините бе единствено 3 точки – 61:64, само че до края те не съумяха да стигнат до поврат.

Алън Арнет бе най-резултатен за Левски с 25 точки, 6 битки и 3 асистенции. Джон Флорвиъс се регистрира със 17 точки и 8 битки, а Златин Георгиев способства с 14 точки и 6 битки.

Карлос Пепин приключи с „ дабъл-дабъл “ за Берое с 20 точки и 14 битки, а по 13 точки вкараха Даръл Деайвис и Михаил Комбаков.

За Левски следва дербито с ЦСКА на 30 октомври, до момента в който Берое ще гостува на Ямбол на 28 октомври в идващия си мач от шампионата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР