Отборът на Левски победи Струмска слава с 3:0 в контролна

...
Отборът на Левски победи Струмска слава с 3:0 в контролна
Коментари Харесай

Левски отнесе втородивизионния Струмска слава в контролна среща

Отборът на Левски победи Струмска популярност с 3:0 в контролна среща на терен №2 на стадион " Георги Аспарухов ".

" Сините " поведоха в 45-ата минута след тъкмо изпълнена дузпа от празнуващия 24-и рожден ден Андриан Краев. Четири минути след началото на втората част Марин Петков повиши на 2:0, откакто се оказа най-съобразителен в наказателното поле след осъществяване на корнер. Калоян Стрински оформи крайното 3:0 в интерес на " сините " в 88-ата минута.

Левски имаше отлична опция да излезе напред в резултата след седем минути игра, когато Патрик-Габриел Галчев центрира към Келиан ван дер Каап от корнер, нидерландецът засече с глава, само че Денислав Мицаков почисти от голлинията.

В 23-ата минута центриране на Патрик-Габриел Галчев закупи рискова за вратата на " Славата " траектория, само че излезе в навън.

В 36-ата минута Преслав Бачев смъкна с глава топката за Антоан Стоянов, който опита удар с левия крайник, само че не се подхлъзна и стреля право в ръцете на вратаря Петков.

В последната минута на постоянното време Левски получи дузпа за нарушаване против Преслав Бачев. С осъществяването се нагърби рожденикът Андриан Краев, който прати топката в долния десен ъгъл за 1:0.

В 48-ата минута Антоан Стоянов опитва шанса си от далечна отдалеченост, само че бе неакуратен. Малко по-късно Преслав Бачев центрира към Стоянов, само че топката бе изчистена пред погледа му в ъглов удар. При последвалото осъществяване най-съобразителен в наказателното поле се оказа Марин Петков, който повиши на 2:0.

В 56-ата минута се стигна до ново състояние. Топката стигна до Преслав Бачев на границата на наказателното поле, той стреля мощно в близкия десен ъгъл, само че вратарят избави.

Три минути по-късно Струмска популярност стигна до най-чистото си състояние в мача, когато Георги Станимиров уцели левия непряк дирек на вратата на " сините ". Само няколко секунди по-късно след неточност при изнасянето на топката от страна на домакините Александър Златев също нацели левия непряк дирек.

В 72-ата минута Иван Андонов избави удар на състезател на гостите и мазета в ъглов удар, от който не последва нищо. Осем минути по-късно Крис Вълчинов стреля от добра позиция в навън. Още 2 минути по-късно Томас Добрев стреля от отдалеченост, само че право в ръцете на Андонов.

Левски стигна до трето попадение в 88-ата минута. Антон Иванов остана самичък против вратаря и стреля, само че ударът му бе избавен. Топката се върна в Калоян Стрински, който на празна врата прати кълбото в мрежата за крайното 3:0.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР