Отборът на Левски победи Локомотив (София) с 4:0 в контролна

...
Отборът на Левски победи Локомотив (София) с 4:0 в контролна
Коментари Харесай

Левски вкара 4 на Локомотив (София)

Отборът на Левски победи Локомотив (София) с 4:0 в контролна среща на терен 2 на стадион „ Георги Аспарухов “. Точни за „ сините “ бяха Галчев на два пъти, Марин Петков и Билал Бари.

Двубоят стартира в положително движение, само че без съществени обстановки пред двете порти. Локомотив доближи два пъти рисково до наказателното поле на " сините ", само че до удари не се стигна. В 14-та минута неразчетено излизане на Любенов даде опция на Здравко Димитров да го трансферира от разстояние, само че топката не откри очертанията на вратата. Центриране от корнер в 17-та минута приключи с неакуратен удар с глава на Симеон Славчев. Постепенно „ Левски “ пое надзор над срещата. Две минути по-късно и Билал Бари опита шанса си, само че също не откри очертанията на вратата.

Левски поведе в резултата в 21-та минута, когато Ивайло Найденов приключи с глава многоходова акция. Патрик-Габриел Галчев центрира в наказателното поле и футболистът с №6 не остави шансове на Любенов от близко. Само две минути по-късно Левски удвои задатъка си посредством Марин Петков. Той получи пас от Билал Бари и със мощен диагонален удар в горния ляв ъгъл на Любенов усили преднината на " сините ". В идната офанзива гол на „ Локомотив “ не бе зачетен поради нарушаване против вратаря Андреев. Последва мощен удар на Карим Бухмиди, само че топката мина настрана.

Патрик-Габриел Галчев продължи да бъде един от най-активните на терена и бе покрай трети гол за Левски. Негов удар с левия крайник мина на сантиметри от дясната греда на Любенов. До края на полувремето не се случи нищо забавно и двата тима се отдръпнаха без нови голове. Левски стартира добре втората част. В 51-та минута Билал Бари вкара трети гол, откакто получи отдалечен пас от Здравко Димитров. Нападателят се пребори във въздуха със бранител на „ Локомотив “ и трансферира излезлия да го пресрещне Любенов.

„ Сините “ получиха правото да изпълнят дузпа в 64-та минута. Здравко Димитров бе фаулиран от Красимир Милошев и съдията отсъди углавен удар. Радослав Цонев обаче пропусна, а след това Мартин Петков удари горната греда. Минутка по-късно Димитров изведе Патрик-Габриел Галчев и той означи четвърти гол за Левски. Отново той бе покрай пето попадение, когато в 70-та минута отдалече уцели гредата. Раел Лолала стреля от границата на наказателното поле в един от редките шансове за „ Локомотив “ София в 70-та минута. Ударът му бе избавен от Пламен Андреев.
До края на мача нови попадения не паднаха.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР