Отборът на Левски обяви част от програмата по повод честването

...
Отборът на Левски обяви част от програмата по повод честването
Коментари Харесай

От Левски обявиха част от плановете за рождения ден на клуба

Отборът на Левски разгласи част от програмата във връзка честването на 107 години от основаването на клуба на 24 май.

„ Сините “ ще посетят театрална подложка „ Мъже под чехъл “. От клуба разясняват, че спектакълът ще е натурален израз на завета Левски да построява освен сполучливи футболисти, само че и да възпитава в тях високи дух и ценностна система.

Eто цялото известие на " сините ":

Навръх светлия български празник - 24 май, „ ПФК Левски “ прибавя още една година в календара на своята история. Клубът, покорил десетки футболни върхове, продължава да прибавя нови линии към своя летопис със същата сила и безрезервност, които подтикнаха групата възпитаници от Втора мъжка гимназия преди 107 години да основат клуба в деня на българската писменост, култура и просвета.

Със самото основаване на отбора в деня на писмеността, „ ПФК Левски “ приема призванието да е освен това от футболен тим и да извършва задача. Мисия, обвързвана с построяването на ценностна система от добродетели във възпитаниците на клуба и в публиката, което поражда самоуважение и провокира уважението на другите.

Това е повода школата на „ ПФК Левски “ да оформя освен шлифовани гении, само че и спечелили по дух и предопределение. Показателни в това отношение са обстоятелствата - тимът е 26 пъти първенец на България, печели 25 Национални купи и три Суперкупи на страната, а в европейските клубни шампионати „ Левски “ е достигал три пъти четвъртфинал в шампионата за Купата на националните купи и два пъти в шампионата за Купата на УЕФА. „ Левски “ е първият български тим, който взе участие в групите на Европейската шампионска лига през сезон 2006/2007. По време на незабравимото футболно лято на 1994 година, когато България става четвърта футболна мощ в света, още веднъж школата на „ Герена “ излъчва седем души за националния тим, отпред с капитана Борислав Михайлов и нападателя Наско Сираков.

Днес, отборът уважава славното си минало, само че чертае и проекти за бъдещето. Убедени сме, че без значение от моментните компликации, с които би трябвало да се оправим, Вашата поддръжка ще ни дава сили и мотивация да продължим напред и нагоре.

Като част от събитията, проведени в чест на 107-мия рождения ден на клуба, в 19.14 ч. на 24 май в спектакъл „ Сълза и смях “ ще се организира постановката „ Мъже под чехъл “, на която ще участват футболисти, треньори, чиновници, ветерани и деятели на „ ПФК Левски “. Театралният театър ще е натурален израз на завета „ Левски “ да построява освен сполучливи футболисти, само че и да възпитава в тях високи дух и ценностна система.

Защото още от първия момент не става дума само за футбол...

И по този начин към този момент 107 лета!

Честит празник!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР