Отборът на Лестър Сити успя да победи тимът от Чемпиъншип

...
Отборът на Лестър Сити успя да победи тимът от Чемпиъншип
Коментари Харесай

Лестър се промъкна в следващия кръг на ФА Къп след минимална победа над Брендфорд

Отборът на Лестър Сити съумя да победи отборът от Чемпиъншип Брендфорд с минималното 0:1 в дуел от 1/16-финалите на ФА Къп. Единственото попадение пристигна още в 4-ата минута дело на Келечи Ихеаначо, след доста добра композиция на тима.

Двубоят стартира по отличен метод за тима от Висшата лига, откакто съумяха да открият резултата още в 4-ата минута. Денис Прат даде страховит извеждащ пас към Джеймс Джъстин, който с едно допиране центрира топката към Ихеаначо и за него бе елементарно да вкара топката в мрежата от границата на вратарското поле.
 Снимка 463392
Източник:

В 10-ата минута резултатът можеше да стане 0:2, само че удар на Демарай Грей мина на сантиметри от лявата греда. Брендфорд отговори в 16-ата минута, с удар на Маркондеш, който обаче мина на косъм от левия непряк дирек. До края на полувремето Лестър имаше няколко положителни благоприятни условия за гол, само че те по този начин и не съумяха да удвоят резултата в своя изгода.

Късметът бе на страна на " лисиците " в 62-ата минута, когато Ибрахим Дервисоглу шутира от точката на дузпата, само че топката се отби в десния непряк дирек.

В 83-ата минута Лука Рачич си завоюва пространство след осъществяването на ъглов удар и опита шанса си с удар от границата на наказателното поле. Шутът му беше ориентиран под напречната греда, само че вратарят на Лестър внимаваше и избави. От последвалия корнер Брендфорд вкара топката в мрежата, само че той бе вярно анулиран, поради засада.
 Варди под въпрос за идващите два мача на Лестър
Варди под въпрос за идващите два мача на Лестър

" Той няма да е на линия за мача през уикенда "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР