Отборът на Лацио се класира за полуфиналите на Купата на

...
Отборът на Лацио се класира за полуфиналите на Купата на
Коментари Харесай

Лацио удари Рома за Купата, Аталанта изхвърли Милан от турнира

Отборът на Лацио се класира за полуфиналите на Купата на Италия, откакто надделя огромния си противник Рома с 1:0 в дербито от четвъртфиналната фаза на шампионата. На " Стадио Олимпико " двата отбора направиха нагорещен мач, като " вълците " държаха повече топката, само че " орлите " вкараха единствения гол. Него създател бе Матия Дзакани, който се разписа в 51-та минута от дузпа, отсъдена за нарушаване против Тати Кастеланос и след интервенция на ВАР.


В добавеното време прехвърчаха съществени искри и трима играчи получиха червени картони - Педро от Лацио и Азмун и Манчини от Рома. Треньорът на " вълците " Жозе Моуриньо остана извънредно неудовлетворен от отсъдената дузпа. " Това е дузпата на модерния футбол, която съдията не дава, макар че е на три метра от обстановката, само че ВАР я отсъжда. Преди 20-30 години един състезател в никакъв случай не би паднал в такава обстановка. Сега по този начин е подредено на съдиите да работят ", разяснява португалецът след мача.

От конкуренцията отпадна и Милан след загуба от Аталанта с 1:2 вкъщи. Така на полуфиналите, които ще се играят на разменено посещение, Фиорентина ще срещне Аталанта, а Лацио ще срещне Ювентус или Фрозиноне.

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР