Отборът на "Кариана"/Ерден/ отстъпи с 0:3 от "Струмска слава" в

...
Отборът на "Кариана"/Ерден/ отстъпи с 0:3 от "Струмска слава" в
Коментари Харесай

Кариана/Ерден/ с тежка загуба от Струмска слава на стадион „Свети Петър“ в Банско

Отборът на "Кариана "/Ерден/ отстъпи с 0:3 от "Струмска популярност " в първата си контролна среща на лагера в Банско. Мачът се игра на формалния стадион „ Свети Петър “, на който карианци не съумяха да се покажат в добра светлина.
Резултатът бе открит още в 12-ата минута. Тогава завърналият се още веднъж в Радомир след едногодишен престои в "Литекс " (Ловеч) младеж на ЦСКА Александър Аспарухов (на снимката) изпрати топката в напречната греда, само че при добавката Борислав Николов я върна в мрежата.
След половин час игра Антон Тунгаров се оказа на точното място при едно меле пред вратата на Кариана и удвои. В 60-ата минута след бърза контраофанзива Тунгаров изведе Николай Ганчев пред наказателното поле и той благодарение на страничната греда направи резултата типичен.
„ Повече от нещата, които опитахме се получиха. Допуснахме и доста неточности, само че противникът ни не съумя да ги оползотвори “, съобщи след мача наставникът на "Струмска популярност " Владимир Димитров.
Контролата със Славата бе трета от предсезонната подготовка на Кариана. Равносметката от предходните две е загуба с 2:1 от "Миньор " (Перник) и тъждество 1:1 със столичния "Септември ". На 8 юли, още веднъж в Банско, воденият от треньора Веселин Великов отбор от монтанското село Ерден ще премери сили с тима "Хебър " (Пазарджик).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР