Отборът на Каляри се наложи над Сасуоло с 1:0 в

...
Отборът на Каляри се наложи над Сасуоло с 1:0 в
Коментари Харесай

Каляри се отдалечи от дъното в Серия А след минимален успех над Сасуоло

Отборът на Каляри се наложи над Сасуоло с 1:0 в ранния съботен мач от италианската Серия " А ". Единственото попадение в мача падна в края на първото полувреме, като прецизен за отбора от Сардиния бе Алесандро Дейола.

Тимът на Каляри стартира по-силно мача, само че първата заплаха бе пред вратата на домакините в 14-ата минута, като в последния миг шутът на национала Джакомо Распадори бе блокиран в корнер.

Домакините дадоха отговор с удар на Дейола в 18-ата минута от границата на наказателното поле, който бе избавен от вратаря на гостите Андреа Консили.
 Милан победи Дженоа с 2:0 в Серия А
Милан още веднъж на върха откакто се върна на победния път

След две равенства

В 42-вата минута Разван Миран направи отлично центриране, а Дейола откри резултата с прецизен удар в десния ъгъл.

Три минути по-късно Жоао Педро вкара второ попадение за Каляри, само че то бе анулирано след консултация с ВАР поради позиция на засада на нападателя.

В 58-ата минута домакините бяха покрай нов гол, само че още веднъж вратарят на Сасуоло Консили избави прекрасен удар на Жоао Педро.

Благодарение на трите точки, които пристигнаха след едвам шестата победа на Каляри в шампионата, тимът се придвижи единствено на точка зад 16-ия Сампдория, само че се отдалечи от дъното на класирането.

Сасуоло краткотрайно резервира деветото си място в класирането./ БТА
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР