Отборът на JDG надигра Rogue с 3:0 в първия четвъртфинален

...
Отборът на JDG надигра Rogue с 3:0 в първия четвъртфинален
Коментари Харесай

И последният европейски представител си замина от Worlds, JDG не остави шансове на Rogue

Отборът на JDG надигра Rogue с 3:0 в първия четвъртфинален конфликт от League of Legends Worlds 2022. Така първенците на Китай се класираха за полуфиналите, до момента в който последната европейска вяра, в лицето на " крадците ", си отпътува от международното състезание. Утре, тъкмо в среднощ, съставите на RNG и T1 ще се срещнат, с цел да дефинират съперника на днешния победител в нов Best of 5 дуел.

Битката започва, изненадващо, с ликвидиране от страна на Rogue. Въпреки че жестът бързо бе върнат и везните изравнени, това наподобява даде дозата храброст, от която " крадците " се нуждаеха. Така карта №1 си остана много равностойна досега, в който китайските геймъри си откраднаха успеха във значима отборна борба, а по-късно се добраха до Барон и несъмнено последва базата на съперниците си. Най-важни за отбора си още веднъж бяха звездите 369 (Gragas) и Kanavi (Graves). 

Следващият втори мап бе много по-лесен за JDG. Огромният финансов задатък, който бот лейн дуото от Hope (Aphelios) - Missing (Lulu) си проработи, с помощта на помощта на Kanavi с Viego, бе много основна за превъзходството на първенците от LPL в първите минути. След два Барона обаче, нещата бяха завършени за Rogue, които към този момент се намираха на една игра от елиминация.

Стана време за игра №3. Най-емоционалната за деня - тя бе и единствената, в която Rogue имаше действителни шансове за триумф, а през огромна част от мач успеха за отбора изглеждаше сигурна. Европейците си отвориха картата посредством положително показване на бот лейнърите им Comp (Kalista) и Trymbi (Soraka), като по този начин си подсигуряваха и доминация по мапа. Все отново JDG съумя да набере сили и да си вазвърне елементи от терена, успявайки да удържи съперниците си. Въпреки страхотната самостоятелна игра на Larssen с LeBlanc, зараждащият се финансов задатък и извоюваните отборни борби от китайските първенци им дадоха и успеха.

Йоан Иванов

Снимка: Riot Games
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР