Отборът на JBA USA ще отдели време и за децата,

...
Отборът на JBA USA ще отдели време и за децата,
Коментари Харесай

Талантите от JBA USA ще се запознаят с българските баскетболни школи

Отборът на JBA USA ще отдели време и за децата, занимаващи се с баскетбол в България, по време на визитата си в София. Всички школи към този момент получиха покана за групова аудиенция на мача сред JBA USA и Академик София в петък, 16 ноември, от 19:30 в зала " Сейнт Джордж ".

На идващия ден, събота, децата от школите ще могат да се срещнат персонално с гениите от отбора на Лавар Бол. Това става по експлицитното предпочитание на Big Baller Brand, като част от обществената ангажираност на известните спортисти оттатък Океана. Това ще се случи сред 10:00 и 13:00 часа, още веднъж в зала " Сейнт Джордж ".

Всеки искащ млад баскетболист може да пристигна и да вземе присъединяване в събитието, в което ЛиАнджело Бол и съотборниците му ще беседват и споделят усещанията си, както и ще демонстрират уменията си. Организаторът НБЛ възнамерява и шампионат 3х3 - тимовете ще бъдат от децата, присъстващи на събитието, а треньори ще бъдат момчетата от JBA.

Единствено школите, декларирали наличие на техните деца и подали численост на мейл [email protected] ще могат да участват на събитието.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР