Отборът на излъга с 1:0 като гост в среща от

...
Отборът на излъга с 1:0 като гост в среща от
Коментари Харесай

Хърватски жокер и железен вратар събориха крепостта на Леванте

Отборът на излъга с 1:0 като посетител в среща от 23-ия кръг на испанското състезание. Баските от Памплона отмъкнаха трите точки от " Естадио Сиудад де " след изпълнени с трагични моменти заключителни минути. Единият от героите за Осасуна довечера бе хърватският нападател, който стана създател на гола на успеха - в 74-ата минута. Три минути след появяването си на терена от пейката Будимир опъна мрежата зад с превъзходен удар след майсторско центриране отдясно на присъединилия се в игра дружно с хърватина.

Само 5 минути по-късно обаче домакините имаха съвършен късмет да изравнят резултата. Леванте получи право да извърши дузпа след неуместно нарушаване на Хуан Крус против резервата на Леванте. Вратарят обаче отрази изстрела от бялата точка на и по този начин също стана воин за своите, а гостите резервираха преднината си в резултата. До края на дуела домакините имаха още един късмет да стигнат до 1:1, само че Ерера избави удар на и баските удържаха успеха.



Така Осасуна записа втора поредна победа в шампионата, откакто в предишния кръг надви с 2:1 вкъщи над. Тогава Будимир още веднъж бе в ролята на воин за Осасуна, вкарвайки победния гол за 2:1 четири минути преди края. Баските са 12-и в класирането с 25 точки, а Леванте заема 10-а позиция с 27, откакто нямаше проваляне в последните си 5 срещи. Освен това днешната загуба постави завършек на серията на Леванте от 9 следващи домашен мача без проваляне. Последната загуба на отбора на личен терен бе на 4 октомври 2020 година - 0:2 против.

Ла Лига 23 кръг, неделя 14 февруари  Леванте 0:1краен резулат  Осасуна
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР