Отборът на Интер започна по чудесен начин новия сезон в

...
Отборът на Интер започна по чудесен начин новия сезон в
Коментари Харесай

Бивш италиански национал впечатлен от Интер

Отборът на Интер стартира по превъзходен метод новия сезон в Серия А. Феновете надали можеха да се надяват на по-добро начало, откакто при дебюта на Симоне Индзаги, „ нерадзурите “ съкрушиха Дженоа с безапелационното 4:0.

Според някогашния италиански национал Антонио Касано, актуалните първенци на Италия са взели едно от най-трудните си гостувания за цялата акция и той чака победоносният поход на „ интеристите “ да продължи.

„ Впечатлен съм от Интер. Просто бях учуден, когато гледах мача с Дженоа. Те играха толкоз зрелищно и от самото начало не стопираха да нападат и да желаят да вкарват още и още. Така се започва по шампионски и приветствам както клуба по този начин и Симоне Индзаги за фантастичното начало. Аз несъмнено считам, че Интер ще наподобява добре през сезона. Много хора подценяват Джеко и не знам за какво е по този начин. Аз персонално доста го одобрявам и съм уверен, че той ще помогне на тима да реализира задачите си. Дано тази победа покаже на експертите, че с Интер смешка не трябва и тимът никога няма по този начин елементарно да се съобщи от битката за купата. Кой ли не говореше преди старта на шампионата, че без Конте няма да се получи нищо, че откакто Лукаку към този момент го няма, нещата ще са толкоз разнообразни, е, както виждаме стартът е превъзходен, ще забележим оттук насетне по какъв начин ще се развият нещата “, показа Касано.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР