Отборът на Хитрино разгроми Локомотив (Русе) в среща от ХХIII-ия

...
Отборът на Хитрино разгроми Локомотив (Русе) в среща от ХХIII-ия
Коментари Харесай

Хитрино с категорична победа над Локомотив

Отборът на Хитрино разгроми Локомотив (Русе) в среща от ХХIII-ия кръг от шампионата в Трета лига – Североизточна аматьорска група. Мача се игра на градския стадион „ П.Волов “ в Шумен при облачно и хладно за средата на месец април време и беше следен от близо 100-ина фенове. Двубоя тще се запомни с много мощната игра на символичните домакини, положителното съдийство на младите рефери от групата „ Ментори и Таланти “: Адриян Сюрджиев (Смолян) с асистенти: Ивелин Рашев (Стара Загора) и Янко Чакъров (Пловдив), слабата и безотговорна игра на „ железничарите “ от крайдунавския град.

Отсъствието на съществени титуляри, късата аварийна пейка – за мача в протокола бяха записани едвам 12 състезатели, и травми в хода на самия дуел способстваха за тежката загуба на русенци. Домакините от Хитрино се възползваха от несигурността на отбраната пред вратаря Радосвет Христов и поведоха още в 8-ата минута посредством Преслав Пасев. С нови два гола на сметката си, надлежно в 22-ата и 25-ата минута, Преслав Пасев оформи своя хеттрик още преди да е изминал и половин час игра.

През второто полувреме играчите на Хитрино продължиха да диктуват събитията на терена. Мехмед Сабри – едвам влезнал като запаса, повиши в 68-ата минута, а четири минути по-късно Ивелин Василиев оформи крайното 5:0. Категоричната победа подсигурява на Хитрино присъединяване в първата шестица във втората фаза от шампионата, до момента в който загубата на Локомотив (Русе) го оставя при слабаците във втората седмица.

В идващия ХХIV-и кръг - 17 април (сряда) от 16,00 ч. Хитрино гостува в борба за третото място в групата на Светкавица (Търговище), до момента в който Локомотив (Русе) приема вкъщи Калиакра (Каварна).

Салим Салих Североизточна Трета лига 23 кръг, събота 13 април  Хитрино 5:0краен резулат  Локомотив (Русе)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР