Отборът на Хебър (Пазарджик), който спечели Суперкупата и Купата на

...
Отборът на Хебър (Пазарджик), който спечели Суперкупата и Купата на
Коментари Харесай

Ясно е първото ново попълнение на Хебър

Отборът на Хебър (Пазарджик), който завоюва Суперкупата и Купата на България, само че не съумя да стигне до купата в efbet Супер Волей, откакто нощес загуби 5-ата крайна среща като посетител от Нефтохимик 2010 в Бургас с 2:3, към този момент мисли съществено за новия сезон.

Ръководството на “тигрите ” от Пазарджик към този момент е осигурило първото ново попълнение на отбора за новия сезон, научи Sportal.bg.

Според информация на Sportal.bg , Хебър към този момент си обезпечил услугите на Тодор Вълчев, който през последните два сезона игра за Дея спорт (Бургас).

34-годишният посрещач, който може сполучливо да играе и като диагонал на разпределителя, към този момент е подписал контракт с тима воден от Камило Плачи.

Високият 195 сантиметра волейболист за първи път в своята кариера ще играе професионална за тим от родния си град Пазарджик.

През годините Тодор Вълчев и носил екипите на Марек Юнион Ивкони (Дупница), с който става 3 пъти първенец на България, Автомобилист, Санкт Петербург (Русия), Сфаксиен (Тунис), Ардакан (Иран), Шахрдари (Иран), Нанси (Франция), Нарбон (Франция), Мачерата (Италия), Монтана, Инегьол (Турция), Локомотив (Пловдив), Дея спорт (Бургас).

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР