Отборът на Германия среща Испания в един от най-дългоочакваните сблъсъци

...
Отборът на Германия среща Испания в един от най-дългоочакваните сблъсъци
Коментари Харесай

Всичко или нищо за Германия срещу Испания

Отборът на Германия среща Испания в един от най-дългоочакваните конфликти на Мондиал 2022. Двубоят е довечера от 21:00 часа на стадион „ Ал Бейт ” и може да го наблюдавате НА ЖИВО С КАРТИНА в Gong,bg, както и всички останали дуели от Световното в Катар.

Отборът на Ханзи Флик е изправен до стената и няма право на повече неточности. В първия кръг Бундестима изненадващо загуби от Япония с 1:2, а нова загуба през днешния ден би означавала завършек на очакванията на германците за класиране напред. В същото време Ла Фурия започва уместно, разбивайки новобранеца Коста Рика със 7:0.

По-рано през днешния ден е дуелът сред Япония и Коста Рика, а изходът от него може също да окаже въздействие на сметките на германците.

Класиране
-->
 

Вчера селекционерът на Маншафта – Ханзи Флик, че отборът му няма да трансформира стила си на игра от мача с Япония, макар провалянето.

" Последните два шампионата не бяха положителни за нас. Трябва да бъдем съсредоточени, тъй като това е първият ни край на актуалното Световно състезание. Няма да си променяме стила на игра. Трябва да играем на 100 % и да не оставяме на противника ни свободни пространства, както го направихме против Япония. Загубата в предния мач беше извънредно горчива, защото можехме да я избегнем. Вярвам в този тим и знам, че той ще излезе на терена със самочувствие " ”, показа Флик на конференция.
Още по тематиката:

До последния миг под въпрос за Германия ще бъде Лирой Сане, който има лека травма.

От своя страна наставникът на Испания – Луис Енрике, похвали днешния противник и показа,ч е двата отбора си наподобяват.

" Без подозрение, това е тимът на Световното състезание, който най-вече наподобява на Испания във връзка с стила на игра и контрола над топката. За нас това е предизвикателство и считам, че ще се получи открит мач.Голяма победа като тази ни дава самочувствие, само че не трябва да влизаме в дуела с Германия с вирнати носове. Дали противниците ни ще бъдат екстра стимулирани? Във футбола в никакъв случай не се знае ", продължи Енрике.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР