Отборът на Фламенго победи с 3:1 Ал-Хилал и се превърна

...
Отборът на Фламенго победи с 3:1 Ал-Хилал и се превърна
Коментари Харесай

Фламенго стигна финала на Световното клубно първенство

Отборът на Фламенго победи с 3:1 Ал-Хилал и се трансформира в първия финалист на Световното клубно състезание, което се организира в Катар. Победителят в Копа Либертадорес отстрани тимът от Саудитска Арабия и ще спори за трофея с спечелилия от конфликта сред Ливърпул и мексиканския Монтерей, който се играе сега.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

Ал-Хилал поведе в резултата след попадение на Салем Ал Даусари, който остави Диего Алвеш беззащитен. Фламенго влезе изменен във второто полувреме и в 49-ата минута обаче Джорджан Де Араскета получи необикновен пас в наказателното поле и промуши топката зад тила на вратаря, възстановявайки равенството в срещата.

Последваха два бързи гола за Фламенго, с които разногласието в срещата бе решен. В 78-ата минута с прехвърлящ пас Рафиня откри Бруно Пинто, който засече с глава и заби топката от близко, оформяйки цялостния поврат.  В 83-ата минута Андре Карийо извърши ужасяващо влизане, за което му бе показан пряк червен картон и бе заставен да напусне терена прибързано.

Така тимът на Фламенго се класира за финала на Световното клубно състезание и мечтае за требъл, откакто към този момент завоюва Копа Либертадорес и купата в Бразилия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР