Отборът на Фиорентина се наложи с 2:1 на своя стадион

...
Отборът на Фиорентина се наложи с 2:1 на своя стадион
Коментари Харесай

Фиорентина взе трите точки срещу Удинезе

Отборът на Фиорентина се наложи с 2:1 на своя стадион “Артемио Франки” над Удинезе в мач от 8-ия кръг на Серия “А”. И двете попадения за “виолетовите” осъществя Сирил Теро (28, 57), а Самир бе създател на попадението за Удинезе в 72-ата минута. Фиорентина заема 11-о място в класирането с 10 точки, а Удинезе е 14-и с 6 точки.

В 28-ата минута Джовани Симеоне смъкна топката с глава за Сирил Теро след центриране отдясно на Федерико Киеза и френският нападател от напълно близко разстояние изведе “виолетовите” напред в резултата.

Две минути по-късно Симеоне бе доста покрай гол във вратата на Удинезе, само че уцели греда.



В 57-ата минута Жордан Верету с удар отвън наказателното поле затрудни стража на гостите Албано Бисари, който зиби, само че прекомерно комфортно за Теро, който бе безмилостен при добавката - 2:0.

В 72-ата минута гостите съумяха да върнат едно попадение. Негов създател стана Самир, който бе прецизен с удар от близко. До края на дуела обаче Фиорентина без особени компликации задържи този резултат и се поздрави с трета победа от началото на сезона в италианското състезание.

СТАТИСТИКА НА МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Серия А 8 кръг, неделя 15 октомври  Фиорентина 2:1краен резулат  Удинезе
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР