Отборът на Ейбар победи Бетис с 5:0 в мач от

...
Отборът на Ейбар победи Бетис с 5:0 в мач от
Коментари Харесай

Ейбар пое въздух след бой над Бетис

Отборът на Ейбар победи Бетис с 5:0 в мач от 12-ия кръг на испанската Примера дивисион. Ейбар записа едвам трети триумф от началото на сезона и прекъсна серия от седем мача без победа. Тимът заема 17-ото място във краткотрайното нареждане с 11 точки.

За състава на Реал Бетис това бе трети мач без триумф. Бетис е на девето място в подреждането в Примера дивисион със 17 точки в актива си, колкото има и осмият Леганес.

Домакините от Ейбар поведоха рано след автогол на Жорди Амат. Футболистът на Бетис опита да почисти топката в 6-ата минута, само че осъществя във вратата на своя отбор за 1:0 за Ейбар.

В 30-ата минута Гонсало Ескаланте повиши на 2:0 за домакините. Давид Хунка откри Ескаланте, който с глава бе прецизен за 2:0.

След почивката ситуацията на Бетис стана още по-тежко. В 55-ата минута с пряк червен картон бе изпъден Аиса Манди, който извърши жестоко нарушаване.

Последва прецизен изстрел при отсъдената дузпа на бразилеца Чарлс и резултатът стана 3:0 за Ейбар в 56-ата минута на мача.

Иван Алехо можеше да усили преднината на домакините в 66-ата минута, само че прати топката вляво от вратата. В 71-ата обаче Алехо откри Чарлс, който не сгреши и означи второто си попадение в дуела, с цел да повиши на 4:0.

Крайното 5:0 оформи Серхи Енрик в 80-ата минута на мача. Той получи от Андер Капа и вкара с прецизен удар за 5:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР