Отборът на Евертън е стартирал преговори за привличането на футболиста

...
Отборът на Евертън е стартирал преговори за привличането на футболиста
Коментари Харесай

Евертън преговаря за връщането на бивш свой от ПСЖ

Отборът на Евертън е стартирал договаряния за привличането на футболиста на Пари Сен Жермен Идриса Гей с управлението на Пари Сен Жермен, написа италанският публицист Фабрицио Романо.

Полузащитникът е част от футболистите, които не са мечтани от спортния шеф Луис Кампос и новия ментор на отбора Кристоф Галтие и бяха включени в лист от девет играчи, на които се търсят нови тимове. Сенегалецът бе притеглен в Париж точно от отбора на „ карамелите” през лятото на 2019-а година, когато за него бяха платени 30 милиона евро.

От Евертън се надяват да могат да осъществят договорка по връщането на футболист на „ Гудисън Парк” на доста по-ниска цена.

„ Карамелите” изиграха много слаб сезон и бяха застрашени от изпадане до последните кръгове във Висшата лига. Лошата форма на отбора продължава и в предсезонната подготовка, в която те записаха изгубиха с 0:2 от Арсенал и с 0:4 от Минесота, като победиха само Блекпул.

Everton have approached Paris Saint-Germain for Gana Gueye. He's one of the names in the list but talks are still at early stages, discussions will continue in the next days.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР