Отборът на е създал най-малко възможности за гол от всички

...
Отборът на е създал най-малко възможности за гол от всички
Коментари Харесай

Клоп: Това бе мачът, в който Ман Сити създаде най-малко възможности за гол

Отборът на е основал минимум благоприятни условия за гол от всички дербита против, в които е бил отпред на мърсисадйци, по време на днешния конфликт сред двата тима. Такова мнение изрази германецът, откакто двата тима направиха 1:1 на " ".

" Това бе забавен мач с доста тактически способи. И двата тима играха с изключителна сила, с цел да се опитат да притиснат противника и да употребяват дребното благоприятни условия. Мисля, че беше топ, топ мач.
Планът постоянно е да сме бързи през цялото време, да продължаваме да бъдем бързи и да приключваме по този метод, само че това не всеки път е допустимо. Сити е топ тим. Мисля, че това бе мачът с минимум шансове за Сити от всички, които сме играли против тях. Чистите положения за тях не бяха доста и това е същински комплимент за момчетата.

Имахме доста моменти на контраофанзива, само че не успяхме да ги приключим, което е тъпо. Да променим системата на игра тъкмо против Сити... Момчета бяха подготвени да слушат, да се приспособяват и да извършват.

Не съм видял повтаряне на обстановката за тяхната дузпа. Джо сподели, че не е могъл да направи нищо ", съобщи Клоп. Премиър лийг 8 кръг, неделя 8 ноември  Манчестър Сити 1:1краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР