Отборът на Дея спорт (Бургас) приема днес гръцкия гранд Олимпиакос

...
Отборът на Дея спорт (Бургас) приема днес гръцкия гранд Олимпиакос
Коментари Харесай

Дея спорт приема Олимпиакос с мисъл за победа и “Златен гейм”

Отборът на Дея спорт (Бургас) приема през днешния ден гръцкия гранд Олимпиакос (Пирея) в среща-реванш от 1/8-финалите на “Чалъндж Къп ”.

Двубоят е с начален час 19,00 и ще се организира в бургаската зала “Младост ”. Срещата ще бъде излъчена онлайн по b1b.box TV.

В първия мач бургазлии отстъпиха с 0:3 и през днешния ден би трябвало да завоюват с 3:0 или 3:1, с цел да се стигне до “Златен гейм ” за установяване на спечелилия.

И в този дуел бургазлии ще бъдат водени от Андрей Николов, който води тима след напускането на старши треньора Венцислав Симеонов. 
 Президентът на Дея спорт: Олимпиакос е любимец, само че не сме се предали Президентът на Дея спорт: Олимпиакос е любимец, само че не сме се предали
Разпределителят Георги Братоев е възобновен от травма в глезена.

Николай Учиков не беше упражнявал от 10 дни, само че към този момент е разполагаем и може да се включи при нужда.
 Срещата-реванш от 1/8-финалите на “Челъндж къп ” Дея спорт - Олимпиакос онлайн по B1B.Box TV Срещата-реванш от 1/8-финалите на “Челъндж къп ” Дея спорт - Олимпиакос онлайн по B1B.Box TV
Стефан Чавдаров се контузи в последния ни мач, само че към този момент и той е добре.
 Дея спорт даде единствено гейм на Черно море в Efbet Супер Волей Дея спорт даде единствено гейм на Черно море в Efbet Супер Волей
В последния си дуел Олимпиакос победи Кифисиас с 3:0 в шампионата на Гърция.
 Дея спорт предложения почитателите на волейболен празник в Бургас против Олимпиакос Дея спорт предложения почитателите на волейболен празник в Бургас против Олимпиакос
Ръководството на Дея спорт прикани бургаските почитатели на волейбола да поддържат отбора против Олимпиакос през днешния ден.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР