Отборът на Черно море записа победа с 3:1 над Черноморец

...
Отборът на Черно море записа победа с 3:1 над Черноморец
Коментари Харесай

Черно море с победа на Черноморец в неофициалния дебют на Георги Китанов

Отборът на Черно море записа победа с 3:1 над Черноморец (Балчик) в контрола, която се игра на " Тича " във Варна.

Мехди Фенуш осъществя два гола през първата част, а Георги Илиев се разписа в последната минута на мача. Валентин Йосков пък вкара почетното попадение за гостите в 85-ата минута, пишат " моряците " на уеб страницата си.

 Георги Китанов с първа подготовка в Черно море
Георги Китанов с първа подготовка в Черно море

Вратарят на ЦСКА ще играе чартърен при " моряците " до края на 2018 година

Старши треньорът Илиан Илиев пусна измежду 11-те пристигналия на проби 28-годишен холандец Леандро, който стартира като дясно крило и престоя на терена до 63-ата минута. Неофициален дебют за " моряците " направи и завърналият се на " Тича " вратар Георги Китанов. Иначе варненци стартираха със Стефан Станчев и Пламен Димов в центъра на защитана. На десния бек стартира Атанас Зехиров, а отляво Миро Енчев. В средата на терена си партнираха Петър Витанов и Васил Панайотов, а на лявото крило - Мехди Фенуш. На върха на офанзивата игра Жоржиньо, а зад него работи Георги Божилов.

Черно море започва срещата с напън и още в 4-ата минута Мехди Фенуш откри резултата след независим пробив. В 9-ата Жоржиньо се озова на стрелкова позиция след двойно подаване с Божилов, само че вратарят на гостите съумя да избави. Минута по-късно Тодор Паланков стреля рисково от отдалеченост, само че над вратата на Китанов. В 16-ата минута Миро Енчев се извиси над всички в наказателното поле след центриране от корнер и стреля с глава, само че ударът му мина на сантиметри от страничната греда. В 19-ата Атанас Зехиров изведе Жоржиньо самичък против вратаря, само че ударът на нападателя бе избавен от Християн Христов.

В 21-вата Мехди Фенуш бе изведен отляво и с десния крайник прати топката в мрежата на Черноморец - 2:0. Четири минути по-късно още веднъж Фенуш се озова самичък против вратаря на Балчик, финтира го и тъкмо преди да вкара топката в опразнената врата, защитник на гостите прибяга и мазета топката от крайници му. 26-ата Божилов стреля от границата на наказателното поле, само че Християн Христов още веднъж сподели ослепителен инстикт и мазета в корнер. В 43-ата Пламен Димов засече с глава центриране от фаул, само че стреля около гредата.

 Феновете на Черно море желаеха ВАР и в българския футбол
Феновете на Черно море желаеха ВАР и в българския футбол

Вижте повода

55-ата Севдалин Стайков засече с глава центриране от корнер, само че Иван Дюлгеров улови топката. 64-ата минута НДонгала стреля рисково от директен свободен удар, само че топката мина доста покрай страничната греда. 73-ата минута Георги Илиев стреля от дъгата на наказателното поле, само че Христов още веднъж се регистрира с ослепително избавяне. 82-ата Данаил Димов откри Жоржиньо, който стреля от наказателното поле, само че в навън. 85-ата минута Румен Касабов откри Валентин Йосков в наказателното поле и нападателят на Балчик не сгреши за 2:1. Малко по-късно Жоржиньо засече с глава центриране от фаул на Георги Илиев, само че не откри очертанията на вратата. 88-ата минута вратарят на Черноморец не съумя да улови топката след изстрел на Жоржиньо, а Георги Илиев при добавката оформи крайното 3:1, приключват от Черно море на клубния си уебсайт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР