Отборът на Черно море спаси загубата като домакин на Царско

...
Отборът на Черно море спаси загубата като домакин на Царско
Коментари Харесай

Черно море оцеля срещу Царско село с дузпа в последната минута

Отборът на Черно море избави загубата като хазаин на Царско село в мача от 14-ия кръг на Първа лига по футбол - 1:1. Ален Стеванович (53) бе прецизен за гостите, a Евгений Сердюк (90+1) изравни от дузпа. В добавеното време Енрике и Йокич получиха червени картони, откакто се сдърпаха, а по-късно играчи на двата тима съвсем се сбиха.

Наставникът на Черно море Илиан Илиев разяснява: „ Нещо, което ме изненада, е отбранителната игра на Царско село. Топката вървеше по-бавно. С един удар към нашата врата можеше да загубим, което щеше да бъде незаслужено. Трябваше да въртим повече по фланговете, с цел да намерим дупка. По-малкото зло е, че успяхме да изравним в края. Очаквахме да победим, само че най-после можеше да загубим. Можеше да сме по-съобразителни в някои разбърквания. Два-три пъти съперникът съумя да построи рискови контраатаки. Откакто Любо Пенев е треньор на Царско село, отборът играе по-атакуващо. Днес играха по-дефанзивно. Имам и други варианти с по-млади момчета. Бековете трябваше да се включват повече и да дублират фланговете. Нашите инструкции бяха да сме по-внимателни ".

Треньорът на Царско село Любослав Пенев Каза: „ За мен изиграхме добър мач от тактическо естество, съвсем до края. Изпуснахме още две точки да прибавим в актива си, оптимист съм, виждам по какъв начин се развива и работи колективът, харесва ми - виждам това, което желая. Непрекъснато изяснявам на момчетата, че без битка няма прогрес, може да се майтапим, само че постоянно можеш повече. Трябва да се стремим към възстановяване, би трябвало да се заложи в главата, че постоянно можеш още. С риск да се повторя споделям, че мачът за мен беше добър. Разбира се, на анализа ще приказваме и за корекциите, които би трябвало да създадем. Не би трябвало да се главозамайваме - скромничко и по пътеката. Възможно е да се огледаме за някой свободен сътрудник, само че това, че не сме запълнили групата, не значи, че не можем да изиграем мача. Видя се. Контрола ще имаме при всички положения, другото са секрети от специалността ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР