Отборът на Черно море продължава подготовката си за домакинството на

...
Отборът на Черно море продължава подготовката си за домакинството на
Коментари Харесай

Черно море се говти в пълен състав за мача с Царско село

Отборът на Черно море продължава подготовката си за семейството на Царско село от 14-ия кръг на efbet Лигата. От много време насам "моряците " за първи път организираха занятие в цялостен състав, като само Родриго Вилела се готви по самостоятелна стратегия и последователно усилва натоварванията, оповестиха от клуба. Вчера варненци имаха подготовка на един от терените в Оброчище, а в нея наедно с тима се включи възстановяващият се от контузия Стефан Велев.

До мача с Царско село Черно море ще тренира по един път дневно, като заниманията на "моряците " са преди обед. Срещата сред Черно море и Царско село е в събота, 6 ноември от 12.30 часа на стадион "Тича " във Варна. Цената на билетите за дуела е 7 лв. и ще се продават в деня на мача два часа преди началото на срещата. За всички искащи да следят мача ПФК Черно море ще отвoри пункт за проби за COVID-19, с цел да могат да участват на стадиона.

Пунктът ще работи в събота от 8.30 часа до 11.30 часа и ще е позициониран на бул. "8-ми Приморски полк " до касите за билети. Цената на тестванията е преференциална - 8 лв. за антигенен тест, като останалата част от парите за него се поема от клуба. ПФК Черно море напомня на искащите да гледат мача онлайн да си купуват билети единствено в случай че имат годен документ. Хора без документ за приключил цикъл на имунизация, преболедували ковид или с негативен антигенен и PCR тест, и с персонални карти няма да бъдат позволени на стадиона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР