Отборът на Черно море поведе еднолично в класирането на Първа

...
Отборът на Черно море поведе еднолично в класирането на Първа
Коментари Харесай

Черно море потопи ЦСКА в края и поведе в класирането

Отборът на Черно море поведе еднолично в класирането на Първа лига, откакто победи ЦСКА с 1:0 вкъщи в дербито от 22-ия кръг на шампионата. На стадион " Тича " домакините стигнаха до триумфа след гол на бранителя Живко Атанасов в 88-та минута.


" Червените " не направиха мощен мач на негостоприемния стадион във Варна, като не насочиха нито един прецизен удар в дуела. Те започнаха по-активно и можеха да поведат в 14-та минута, когато Фернандо Каранга бе изведен самичък против вратаря на " моряците " Иван Дюлгеров и прати топката във вратата, само че бе маркирана засада, а инспекцията с ВАР сподели, че решението на страничния арбитър е вярно.

След почивката играчите на Илиан Илиев бяха по-настоятелни в офанзива, а в 71-та минута гостите останаха с човек по-малко след рисково влизане на Каранга в краката на Васил Панайотов, за което бразилеца получи пряк червен картон. Десетина минути по-късно и домакините останаха в понижен състав след втори жълт картон за Мазир Сула. Въпреки това Черно море откри метод да стигне до скъп триумф, откакто в 88-та минута след осъществяване на корнер Атанас Илиев отклони топката с глава и Атанасов я прати във вратата отблизо разстояние.

До края отборът на Нестор ел Маестро не откри метод да отговори на предизвикването и записа трета загуба от началото на сезона, а към сръбския експерт бяха отправени крясъци " Оставка " от гостуващата агитка. Така Черно море поведе в класирането с 48 точки, три повече от ЦСКА и Лудогорец, като " орлите " са изиграли два мача по-малко от своите противници. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР