Отборът на Челси постигна втори пореден успех в груповата фаза

...
Отборът на Челси постигна втори пореден успех в груповата фаза
Коментари Харесай

Челси с нов минимален успех в Лига Европа, ПАОК се развихри в Беларус

Отборът на Челси реализира втори следващ триумф в груповата фаза на Лига Европа . Тази вечер селекцията на Маурицио Сари още веднъж се наложи с най-малък резултат (1:0), като този път в жертва на лондончани падна унгарският МОЛ Види.

За гостите като титуляр стартира българският национал Георги Миланов, който бе част от атакуващото трио, дружно с Шаблож Хушчи и Стефан Счепович. Бившият състезател на Литекс се запомни с жълтия си картон в 56-ата минута.

 Снимка 382015
Източник:

Единственото попадение в мача осъществя Алваро Мората в 70-ата минута. Всичко стартира с чудесно подаване на Сеск Фабрегас към Уилиян, който с едно допиране продължи към Мората. Испанецът пък бе клиничен в своето отиграване и от близко разстреля Туйвел.

И въпреки Челси да доминираше, МОЛ Види можеше да си тръгне и с изненадваща точка. Отличен мач за домакините направи Кепа Аризабалага, който на два пъти отчая унгарците със супер спасявания.

В другия мач от групата, гръцкият ПАОК се развихри в Беларус и съкруши БАТЕ (Борисов) с 4:1. " Черно-белите " взеха решение всичко още до почивката, когато към този момент водеха с 0:3. Две от попаденията бяха осъществени от Жаба, до момента в който едно добави Александър Прийович.

 Снимка 382011
Източник:

След паузата БАТЕ върна един гол посредством Скавиш, само че всичко завърши в 73-ата минута, когато една от звездите гостите Димитриос Пелкас оформи крайното 1:4.

Офанзивният играч засече без подготовка пас на Лео Жаба и елегантно матира Шербитски с изстрел в долния ляв ъгъл.

 Милан победи Олимпиакос с 3:1
Милан с поврат против Олимпиакос, вкара 3 гола за 9 минути

Кутроне с два гола

ЧЕЛСИ - МОЛ ВИДИ 1:0

1:0 Мората (70 " )

БАТЕ (БОРИСОВ) - ПАОК 1:4

0:1 Прийович (6 " ), 0:2 Жаба (11 " ), 0:3 Жаба (17 " ), 1:3 Скавиш (61 " ), 1:4 Пелкас (73 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР