Отборът на Челси обмисля шокиращ трансфер на нападателя на Барселона

...
Отборът на Челси обмисля шокиращ трансфер на нападателя на Барселона
Коментари Харесай

Челси готви шокиращ трансфер на Обамеянг

Отборът на Челси обмисля фрапантен трансфер на нападателя на Барселона Пиер-Емерик Обамеянг. Новият притежател на „ сините “ Тод Боели си е сложил задачата да докара огромни имена в клуба това лято, като към този момент притегли нападателя на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг и бранителя на Наполи Калиду Кулибали.

Изглежда обаче, че мениджърът на лондончани Томас Тухел към момента има предпочитание да притегли още един нападател в клуба, откакто Ромелу Лукаку се завърна в Интер чартърен, а бъдещето на Тимо Вернер също остава неразбираемо.

Англичаните към този момент изпуснаха Роберт Левандовски, който напусна Байерн Мюнхен в посока Барселона.

Но вследствие на това бъдещето на Обамеянг на „ Камп Ноу “ е под подозрение. Според трансферният гуру Фабрицио Романо, някогашният капитан на огромния противник на лондончани – Арсенал, е едно от имената, които се преглеждат за укрепване на офанзивата на отбора. Според Романо Челси към момента не е отправил съответна оферта към Барселона за Обамеянг, само че диалозите с представители на играча към този момент текат. Не е ясно каква трансферна сума ще желае Барселона, само че тя няма да е огромна.

Габонецът към този момент беше свързван с трансфер на „ Стамфорд Бридж “, когато отпред на тима беше Франк Лампард. Тогава той обаче в Арсенал, единствено с цел да напусне в посока Барселона този януари след спор с мениджъра Микел Артета. Обамеянг означи 13 гола в 23 мача за „ каталунците “, само че Барса също притегли крилото Рафиня от Лийдс, което може съществено да ограничи игровото време на 33-годишния нападател.

Chelsea are now considering Pierre Emerick Aubameyang as potential new striker. Discussions have already started on player side, still no bid to Barcelona.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР