Отборът на Челси може да бъде принуден да привлече нов

...
Отборът на Челси може да бъде принуден да привлече нов
Коментари Харесай

Челси обмисля да вземе заместник на Чилуел през януари

Отборът на Челси може да бъде заставен да притегли нов левия бек през януари, откакто стана ясно, Бен Чилуел ще оперира коляното си, което ще го извади от игра до края на сезона. Английският национал не е играл от мача против Ювентус в Шампионската лига предишния месец, когато получи травмата. Очаква се процедурата да се организира тази седмица и това ще остави Челси без доста други възможности.

Отсъствието на Чилуел е удар и за Англия, който има мачове от Лигата на нациите против Германия, Унгария и Италия през юни. Очаква се обаче бранителят да се възвърне в точния момент за Световното състезание през идната зима в Катар.

Маркос Алонсо сега остава единственият ляв бранител разполагаем на мениджъра на лондончани Томас Тухел.

„ Guardian “ оповестява, че Челси може да се насочи към бранителя на Евертън Люка Дин, който се чака да напусне през зимата след спор с мениджъра Рафаел Бенитес. „ Сините “ са подготвени да вземат френския национал чартърен до края на сезона.

Наскоро се писа, че от Челси се интересуват и от бранителя на Милан Тео Ернандес, само че той би излязъл много по-скъпо и биха го взели мъчно, най-малко на този стадий от сезона.

Друг вид би бил лондончани да си върнат или Иън Маатсен, или Емерсон Палмиери от техните интервали чартърен. 19-годишният Маатсен играе за Ковънтри в Чемпиъншип, а Емерсон е чартърен в Олимпик Лион.

Chelsea could sign left wing-back in January as cover for Ben Chilwell. By
— Guardian sport (@guardian_sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР