Отборът на Челси е на път да сключи споразумение за

...
Отборът на Челси е на път да сключи споразумение за
Коментари Харесай

Коутиньо е много близо до трансфер в Челси

Отборът на Челси е на път да подписа съглашение за прехвърлянето на Филип Коутиньо през лятото, оповестяват информациите от Испания. 27-годишният Коутиньо играе чартърен в Байерн Мюнхен през този сезон от отбора на Барселона. Бразилският плеймейкър прави усещане в Бундеслигата, като вкара осем гола и даде шест асистенции преди коронавирусната рецесия да спре немския футбол. Байерн обаче няма да се възползва от опцията да направи договорката непрекъсната, откакто „ баварците “ не желаят да заплатят 120 милиона евро, колкото е избраната цена от Барса в контракта за заема.

Това значи, че някогашният халф на Ливърпул е подготвен за завръщане във Висшата лига, като Арсенал, Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Челси са тимовете с максимален интерес към бразилеца.

Според каталунското издание „ Sport “, „ сините “ са най-реалистичната дестинация Коутиньо са към този момент "много близо " до довеждане докрай на неговия трансфер на „ Стамфорд Бридж “. Старши треньорът на Челси Франк Лампард вижда Коутиньо като играча, който може да води клуба до върха на британския футбол дружно с Ливърпул и Манчестър Сити.

Изданието добавя още, че в Барселона са подготвени да продадат Коутиньо за 90 милиона евро. Лондончани обаче са уверени, че могат да си обезпечат бразилеца за още по-ниска сума, като се има поради и спешността на Барселона да събере средства за нападателя на Интер Лаутаро Мартинес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР