Отборът на Бразилия надви с 1:0 състава на Англия в

...
Отборът на Бразилия надви с 1:0 състава на Англия в
Коментари Харесай

Тишина на Уембли! 17-годишен бразилец нокаутира Англия

Отборът на Бразилия надделя с 1:0 състава на Англия в другарски мач, изигран на стадион " Уембли " в Лондон.

В воин за " селесао " се трансформира резервата Ендрик, който се разписа в 81-ата минута. 17-годишният бразилец е чакан в Реал Мадрид през идващото лято и е считан за една от идващите огромни звезди.

Британците изиграха доста мощен мач, сътвориха доста положения, само че по този начин и не откриха път към вратата. Това обаче сториха техните противници малко преди края на постоянното време.

Винисиус Жуниор откри влезлия на мястото на Доривиал Жуниор - Ендрик, който не сбърка и оформи крайния резултат.

Най-голямата звезда на британския тим Хари Кейн не игра в дуела на " Уембли " поради травма.

В самото начало на срещата Родриго затрудни вратаря на домакините Джордън Пикфорд, който трябваше да се намеси уверено. След това Кайл Уолкър почисти пред голлинията опит за гол на Винисиус. В 20-ата минута капитанът на " трите лъва " Уолкър напусна наложително терена поради травма.

В 25-ата минута Фабрисио Бруно се намеси уверено след рисков шут на Оли Уоткинс. Бразилците отвърнаха с удар в гредата от наказателното поле на Лукас Пакета.

След почивката домакините не съумяха да основат доста проблеми за отбраната на Бразилия, а промяната на Джуд Белингам отслаби в допълнение офанзивата на островитяните.

Новото попълнение на Реал Мадрид Ендрик се разписа при добавка на празна врата в 80-ата минута в третия си мач с екипа на Бразилия. Той е най-младият футболист, който вкарва на " Уембли " на клубно или национално равнище.

Така Бразилия прекъсна серията си от три следващи срещи без победа против англичаните. Коби Майноо направи своя дебют с екипа на " трите лъва ", които нямаха проваляне в 11 поредни дуела.

В различен другарски мач Дания и Швейцария приключиха наедно 0:0.
 В Бразилия порицаха Дани Алвеш и Робиньо
В Бразилия порицаха Дани Алвеш и Робиньо

Двамата бяха упрекнати в изнасилване
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР