Кейт Гарауей се пошегува, че Бен Шепърд вече е мъртъв

...
Кейт Гарауей се пошегува, че Бен Шепърд вече е мъртъв
Коментари Харесай

Кейт Гарауей се прицели в Бен Шепърд в This Morning в неочаквани сцени от червения килим

Кейт Гарауей се пошегува, че Бен Шепърд към този момент е „ мъртъв за нея “, до момента в който някогашният водещ на Good Morning Britain приказва за новия си концерт в This Morning.

Водещите се събраха още веднъж в неделя за премиите Variety, където към тях се причисли метеорологът от GMB Лора Тобин. 49-годишният Бен напусна шоуто на ITV през февруари след 10 години в програмата, когато беше оголен като новият водещ на This Morning дружно с Cat Deeley. Той имаше сълзи в очите си, когато напусна GMB, само че в този момент споделя, че новата му работа е „ като цяло по-цивилизована “, което накара 56-годишната Кейт да се преструва, че се промъква около него на аления килим на звездното празненство в хотел Londoner в капитал през уикенда.

Отваряйки тази заран след семейството на GMB, което чества своята 10-годишнина, Бен сподели: „ Те готвят за нас, получаваме неистина и като цяло е по-цивилизовано. “ Той продължи: „ Знаете ли какво, не бих могъл да направя тази заран без моите 10 години да върша това, което върша с Кейт,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР