Отборът на Ботев (Пловдив) загуби с 2:3 от руския Динамо

...
Отборът на Ботев (Пловдив) загуби с 2:3 от руския Динамо
Коментари Харесай

Ботев - Пловдив загуби поредна контрола с Турция

Отборът на Ботев (Пловдив) загуби с 2:3 от съветския Динамо (Москва) в последната си контрола от подготвителния лагер в Турция. Новото попълнение на “канарчетата ” Георги Николов вкара дебютните си две попадения с екипа на “жълто-черните ”, само че Фьодор Смолов, Хорхе Караскал и Александър Чупайов донесоха обрата за съветския отбор, предава БНР.

Двубоят стартира чудесно за играчите на Душан Керкез, които поведоха в резултата още във втората минута. Георги Николов бе прецизен след подаване на Нвачукву.

В 18-ата минута тимът на Ботев удвои преднината си след второ попадение на Николов, който вкара след центриране от корнер.

Пет минути по-късно Динамо понижи изоставането си. Матвей Игонен не се намеси безапелационно при удар по диагонала и Фьодор Смолов добави топката в мрежата от близка отдалеченост за 1:2.

В самия завършек на първата част московският отбор получи право да извърши дузпа. Янис Карабельов сбърка при изнасянето на топката, а в опита си да поправи грешката му Ивелин Попов препъна неприятелски играч в наказателното поле. Хорхе Караскал осъществя отсъдената дузпа и изравни за 2:2.

През втората част темпото на игра спадна и ситуациите пред двете порти липсваха.

В последната минута от постоянното време обаче Александър Чупайов вкара трети гол за Динамо и донесе успеха за своя тим.

Така Ботев завършва лагера си в Белек с две победи и три провали. Преди подновяването на шампионата “канарчетата ” ще срещнат Хебър Пазарджик в последната си инспекция от подготовката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР