Отборът на Ботев Пловдив постигна втора победа в контролните срещи

...
Отборът на Ботев Пловдив постигна втора победа в контролните срещи
Коментари Харесай

Ботев Пловдив постигна минимален успех в контролата с Рубин Казан

Отборът на Ботев Пловдив реализира втора победа в контролните срещи от подготвителния си лагер в Турция. „ Канарчетата “ надвиха с минималното 1:0 над съветския Рубин Казан в четвъртата си инспекция на турска земя. Единственото попадение в мача бе дело на Мартин Секулич в средата на първата част.

Двубоят стартира равностойно, само че в 22-ата минута Ботев излезе напред в резултата. Вратарят на Рубин излезе напред при една мощно изритана напред топка, само че не се оправи безапелационно с изчистването ѝ от границата на наказателното поле и тя попадна в Мартин Секулич, който без закъснение я прати в мрежата за 1:0.

През второто полувреме и двата отбора имаха положителни благоприятни условия за гол. В началото на втората част Дилан Мертенс получи на преференциална позиция в наказателното поле, само че шутира неопределено.

Последваха мощни минути за тима на Рубин, в които на няколко пъти Стефан Смъркалев се намеси уверено. В самия завършек на мача пък футболист на съветския отбор бе изпъден от игра след втори жълт и надлежно червен картон и по този начин Ботев се поздрави с триумфа.



Това бе четвърта контрола за играчите на Душан Керкез от лагера в Белек, като досега „ жълто-черните “ позволиха загуби от от полския и от унгарския и реализираха минимална победа против датския.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР