Отборът на Ботев Пловдив обяви, че пуска в продажба единичните

...
Отборът на Ботев Пловдив обяви, че пуска в продажба единичните
Коментари Харесай

Ботев Пд пуска в продажба единични билети за домакинството срещу Левски

Отборът на Ботев Пловдив разгласи, че пуска в продажба единичните билети за идното домакинство против Левски от Първа лига тази събота (29 април), с което публично ще бъде открит и новопостроения стадион " Христо Ботев ".

На клубния уебсайт " жълто-черните " оповестиха, че цената на пропуските за дуела със " сините " ще бъде сред 15 и 120 лв., като деца сред 5 и 14 години, както и пенсионери над 75 години могат да употребяват 50% отстъпка, до момента в който деца под 4 години, както и инвалиди с инвалидни колички и за техните асистент-придружители входът ще бъде безвъзмезден.

Единичните билети за мача с Левски ще бъдат пуснати в продажба от вторник (25 април) от 10.00 часа, а пропуските ще се продават само на двете каси на стадион " Христо Ботев ", намиращи се откъм ул. " Богомил " и на двете каси, намиращи се на гърба на Южната естрада.

До този миг от Ботев Пловдив продаваха само пакетни билети за всички семейства на " канарчетата " до края на сезона, които ще се играят на " Колежа ". В знак на благодарност към всички последователи, закупили сходни пакети, през днешния ден от клуба оповестиха, че тези почитатели ще могат да употребяват и 30% отстъпка при закупуването на абонаментна карта за сезон 2023/24.

Дългоочакваният мач сред Ботев Пловдив и Левски на стадион " Христо Ботев " ще бъде тази събота (29 април) от 20.00 часа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР