Отборът на Борусия Дортмунд разгроми с 6:0 на своя Сигнал

...
Отборът на Борусия Дортмунд разгроми с 6:0 на своя Сигнал
Коментари Харесай

Дортмунд писа Отличен 6 на Волфсбург и върна минималната разлика с Байерн

Отборът на Борусия Дортмунд разгроми с 6:0 на своя " Сигнал Идуна Парк " отбора на Волфсбург в среща от 34-ия кръг на Бундеслигата и още веднъж върна изоставането си от единствено една точка по отношение на Байерн Мюнхен в борбата за купата.

Три кръга преди края на сезона " жълто-черните " заемат 2-то място в подреждането с 64 точки, до момента в който играчите на Байерн са водачи с 65.

Малко по-надолу в класирането пък тази тежка загуба за Волфсбург охлади упоритостите на отбора за място в Европа през идващия сезон, макар че " вълците " остават единствено на две точки зад 6-ото място, което все още се заема от Байер Леверкузен.

Днес обаче " вълците " бяха тотално надиграни от Борусия Дортмунд, който откри головото шоу посредством Карим Адейеми още в 14-ата минута, а до почивката точни за вестфалци бяха още Себастиан Алер и Дониел Мален.

През второто полувреме момчетата на Един Терзичи въобще не понижиха темпото и стигнаха до нови три попадения, като на два пъти се разписа Джуд Белингам, а втория си гол в срещата осъществя и Карим Адейеми.

Младият немски национал можеше даже да оформи и своя хеттрик в 65-ата минута, само че пропусна да се разпише от дузпа, пращайки топката над вратата.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР