Отборът на Болоня взе убедителна победа с 3:0 срещу Сасуоло

...
Отборът на Болоня взе убедителна победа с 3:0 срещу Сасуоло
Коментари Харесай

Болоня разнищи Сасуоло и се върна към победите

Отборът на Болоня взе безапелационна победа с 3:0 против Сасуоло и се върна към триумфите, откакто бе унизен от Интер с 1:6 в предния кръг на италианската Серия А. Ако обаче оставим настрани тежкат загуба като посетител на Интер, Болоня има пет победи в последните си шест мача.

Сасуоло имаше сериозен късмет да поведе в 25-ата минута. Андреа Пинамонти овладя подаване в наказателното поле и съумя да нанесе добър изстрел. Само чудесната интервенция на стража на Болоня резервира нулевото тъждество в срещата. 

Резултатът откри Мишел Ебишер в 30-ата минута. Той получи топката в наказателното поле и от придвижване откри вратата за 1:0.

В 50-ата минута ветеранът Марко Арнаутович удвои, откакто получи извеждащ пас от Роберто Сориано и невъзмутимо преодоля вратаря за 2:0.

Гостите не бяха надалеч от това да се върнат в срещата в 62-ата минута, когато Доменико Берарди стреля на сантиметри от гредата.

Крайният резултат бе завършен в 78-ата минута. Фъргюсън овладя топката на ръба на пеналта и с прелестен диагонален шут заби топката в горния десен ъгъл на вратата.

Болоня има 19 точки и се намира на 11-тото място в класирането. Сасуоло остава на 14-тата позиция с 16 точки в актива си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР