Отборът на Бенфика разгроми тима на Брюж с 5:1 у

...
Отборът на Бенфика разгроми тима на Брюж с 5:1 у
Коментари Харесай

Треньорът на Бенфика: Това е голямо постижение за клуба и за играчите

Отборът на Бенфика разгроми отбора на Брюж с 5:1 вкъщи и се трансформира в първия тим, класирал се за 1/4-финалите в тазгодишното издание на Шампионската лига. Разбира се, треньорът на клуба - Роджър Шмит бе на върха на щастието след мача.

“Много сме щастливи. От самото начало играхме без мисълта, че би трябвало да пазиме резултата от първия мач. Показахме, че желаеме да продължим напред и да вкарваме голове. Ние към този момент сме измежду последните осем тима в това съревнование, тъй че това е огромно достижение за клуба и за играчите. Гонсало се завърна в топ форма, а той обичайно вкарва доста голове. В момента демонстрира, че е съвременен нападател, с всички нужни качества ”, показа Шмит след мача

Бенфика стартира присъединяване си в Шампионската лига още от предварителните кръгове на шампионата през лятото, а към този момент се класира измежду най-хубавите осем. Португалците досега през актуалната акция записаха дубъл против Ювентус и приключиха на равно против Пари Сен Жермен в груповата фаза.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР