Отборът на Байерн Мюнхен излезе с позиция на клубния си

...
Отборът на Байерн Мюнхен излезе с позиция на клубния си
Коментари Харесай

От Байерн Мюнхен проговориха за състоянието на Мане

Отборът на Байерн Мюнхен излезе с позиция на клубния си уебсайт, в която разкри малко повече за положението на Садио Мане, който получи контузия през вчерашния ден вечерта при успеха на " баварците " с 6:1 над Вердер Бремен.

Сенегалската звезда тормози съществено всички свои сънародници броени дни преди старта на Световното състезание по футбол, откакто през вчерашния ден напусна терена прибързано, като даже през днешния ден френският вестник " Екип " излезе с материал, в който разгласи, че Мане даже ще пропусне Мондиала.

На уеб страницата си Байерн разгласи, че травмата на Мане е в дясната фибула и добави, че клубът е в непрекъснат контакт с медицинския щаб на Сенегалската футболна федерация.

" Садио Мане получи травма на дясната фибула. Той ще пропусне мача с Шалке. В идващите дни той ще премине спомагателни прегледи. Байерн е в контакт с медицинския щаб на Сенегалската футболна федерация ", написаха " баварците ".

Окончателната орис на Садио Мане ще стане ясна по-късно през тази седмица, когато селекционерът на Сенегал Алиу Сисе ще разгласи избраниците си за Световното състезание в Катар.

" Лъвовете от Теранга " са в група А за Мондиала, където са още домакините от Катар и тимовете на Нидерландия и Еквадор.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР