Отборът на Байерн (Мюнхен) е готов да извади 13 млн.

...
Отборът на Байерн (Мюнхен) е готов да извади 13 млн.
Коментари Харесай

Байерн се насочва към млад талант на Челси

Отборът на Байерн (Мюнхен) е подготвен да извади 13 млн. паунда за 18-годишния състезател на Челси Калъм Хъдсън-Одой, твърди " Дейли Мейл ". Интерес към него обаче демонстрират също и Борусия (Дортмунд), както и други тимове от Бундеслигата.

Крилото е високо ценено от лондончани, като е считано за един от най-перспективните им юноши.Смята се, че от клуба ще вметнат уговорка за назад откупуване във всяка една договорка, при която младежът ще напусне " Стамфорд бридж " за непрекъснато. Той не съумява да се пребори за място в първия отбор, като през този сезон има едвам пет мача за Челси - 4 в Лига Европа и 1 във Висшата лига. В сряда младежкият национал на Англия влезе като запаса против Уотфорд в 43-ата минута, само че по-късно беше сменен, а мениджърът Маурицио Сари изясни решението си с получена контузия на играча.

EXCLUSIVE: Chelsea winger Callum Hudson-Odoi the latest English youngster targeted by Bundesliga elite as Bayern Munich ready £13m offer | @SamiMokbel81_DM https://t.co/aMuodFCPoU pic.twitter.com/qb8IDozQ5a
— MailOnline Sport (@MailSport) December 28, 2018
Хъдсън-Одой бил отворен за бъдещето си. Въпреки че знае какъв брой е значим за " сините ", той бил припрян да стартира да играе постоянно най-много поради статута си на младеж за клуба. Ако премине в Байерн, геният ще стане следващият млад британски футболист, който ще се подвизава в Бундеслигата през последните години. В момента Джейдън Санчо се оправя чудесно в Дортмунд, а Райс Нелсън впечатлява с изявите си в Хофенхайм, където играе чартърен от Арсенал. Миналия сезон преотстъпените Рийс Оксфорд от Уест Хам и Адемола Луукман от Евертън също се показаха ослепително, надлежно в Борусия (Мьонхенглодбах) и Република България Лайпциг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР