Отборът на Барселона спечели с класическото 3:0 домакинството си на

...
Отборът на Барселона спечели с класическото 3:0 домакинството си на
Коментари Харесай

Барса разби Лас Палмас пред празните трибуни на Ноу Камп

Отборът на Барселона завоюва с класическото 3:0 семейството си на Лас Палмас в среща от 7-ия кръг в Примера дивисион. Двубоят на „ Ноу Камп “ се игра без аудитория, поради сериозното напрежение в Барселона, в резултат на провеждащия се през днешния ден референдум за независимостта на Каталуния. От управлението на домакините желаеха срещата да бъде отсрочена, само че поради отхвърли на Испанската футболна лига, от Барса взеха решение на мачът да се играе при закрити врата.

Въпреки непривичната атмосфера на 99-хилядното оборудване, домакините съумяха да изковат седмата си поредна победа от началото на сезона. След нулево тъждество през първото полувреме, в 49-ата минута Серхи Бускетс даде преднина на Барса, засичайки с глава центриране от корнер на Лионел Меси. Именно аржентинецът бе прецизен за 2:0 в 71-ата минута, реализирайки десетия си гол в Ла Лига през този сезон. Отново Меси оформи класическия триумф за своя отбор с второто си попадение в мача, което пристигна в 77-ата минута след асистенция на Луис Суарес.

След днешния триумф отборът на Ернесто Валверде продължава с съвършения си старт на сезона. Каталунците са едноличен водач в класирането с цялостен актив от 21 точки. Лас Палмас е 17-и с 6 пункта. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР