Отборът на Барселона се надява, че ще успее да поднови

...
Отборът на Барселона се надява, че ще успее да поднови
Коментари Харесай

Барса приоритизира новите договори на двама

Отборът на Барселона се надява, че ще успее да възобнови договорите на Гави и Роналд Араухо, само че има терзания в отбора, защото първичните договаряния не са минали по проект. Двамата надарени играчи желаят да останат на „ Камп Ноу “ и клубът има вяра, че скоро могат да се схванат за условия и с двамата, защото задържането им се е трансформирало в приоритет както за управлението, по този начин и за треньора Шави Ернандес.

Барселона продължава да се бори с финансовите си проблеми и новите условия в договорите на двамата включват понижаване на заплатите, оповестява „ Marca “. От клуба обаче упорстват, че ще създадат всичко допустимо, с цел да задържат Гави и Араухо, макар че и двамата са привлекли интерес от разнообразни европейски клубове.

След възобновяване на договорите на Ансу Фати и Педри, Барселона желае да обвърже още двама от главните си играчи. От своя страна и Гави, и Араухо са удовлетворени от ролята си в тима и желаят да останат при „ каталунците “. Въпреки това те също желаят да се усещат оценени, като затова имат предпочитание заплатите им също да отразяват приноса им на терена.

There has been no agreement in the initial negotiations.
— MARCA in English (@MARCAinENGLISH)
Настоящите им контракти изтичат през лятото на 2023 година, като Араухо има 25 мача през този сезон, до момента в който Гави е взел присъединяване в 18 дуела.

Все още няма избрана дата за идващите срещи, само че не се чака това да отнеме доста време преди всички страни още веднъж да договорят изискванията, защото Барселона желае да избегне неприятни изненади.

Междувременно договорът на Сержи Роберто изтича това лято и неговият представител скоро ще се срещне с Барселона, с цел да стартира нови договаряния за евентуално му удължение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР