Отборът на Барселона постигна обрат от 0:1 до 2:1 при

...
Отборът на Барселона постигна обрат от 0:1 до 2:1 при
Коментари Харесай

Левадовски си изкара червен картон, но това не попречи на Барселона обърне Осасуна

Отборът на Барселона реализира поврат от 0:1 до 2:1 при визитата си на Осасуна в дуел от 14-ия кръг на испанската Ла Лига.

Тимът от Памплона откри резултата на стадион „ Ел Садар “ в шестата минута, когато Рубен Гарсия центрира от ъглов удар в наказателното поле на каталунците, където Давид Гарсия стреля с глава, сътрудника му в защита Унай Гарсия остави топката да мине междукраката му и да влезе в долния десен ъгъл на вратата.

Ситуацията за отбора на Шави Ернандес се утежни по-късно повече от половин час игра, когато огромната звезда и централен нападател на отбора Роберт Левандовски бе изпъден от игра, защото получи втори жълт картон за удар с лакът в главата на голмайстора Давид Гарсия.

Барселона съумя да изравни четири минути след началото на второто полувреме. Жорди Алба центрира от левия фланг в пеналтерията на Осасуна, това провокира блъсканица в защитата на домакините, а от това се възползва Педри, който с обмислен изстрел прати топката в долния ляв ъгъл на вратаря Айтор.

Каталунците стигнаха до обрата в 88-ата минута, когато Френки Де Йонг пусна дълго извеждащо подаване в наказателното поле на Осасуна, където Рафиня засече глава и трансферира стража Айтор за крайното 2:1 в интерес на Барселона.

В класирането Барса е водач с актив от 37 точки, до момента в който Осасуна заема шестото място с 23 пункта. Втори е първенецът Реал Мадрид с 32 точки, само че и с мач по-малко от каталунците.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР