Отборът на Аякс взе минимална преднина от един гол срещу

...
Отборът на Аякс взе минимална преднина от един гол срещу
Коментари Харесай

Аякс се доближи до финала на Шампионска лига след триумф в Лондон

Отборът на Аякс взе минимална преднина от един гол против Тотнъм преди реванша от полуфиналите на Шампионска лига . Грандът от Амстердам победи с 0:1 като посетител отбора на Маурисио Почетино и към този момент мечтае за финала на " Уанда Метрополитано " в Мадрид, въпреки развръзката на конфликта да се резервира за втория мач.
Единственото попадение в мача бе маркирано от Дони ван де Бек при започване на първото полувреме, когато младият полузащитник на гостите се възползва от извеждащо подаване на Хаким Зиех. Гостите имаха опция да удвоят резултата през втората част, само че в 78-мата минута Давид Нерес уцели страничния дирек на вратата на Юго Лорис.
Двата тима не сътвориха огромен брой положения пред двете порти. Тотнъм се опита да промени развоя на дуела през втората част, само че без резултат, а това може да се отдаде и на огромните имена, които липсваха в стартовия състав. Ян Вертонген получи тежка контузия в региона на главата през първата част и бе наложително сменен.
Така Аякс си обезпечи гол преднина на непознат терен и ще чака след седмица на своя " Йохан Кройф Арена " момчетата на Почетино за нова порция европейски футбол, където и да се дефинира крайният победител от конфликта. Победителят от срещата ще чака на финала в Мадрид или състава на Барселона, или Ливърпул.
Обзор на мача Тотнъм - Аякс и повече детайлности към конфликта може да откриете в SportLive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР